KARRIERA

Senior .Net Developer

Profili Juaj:

 • Diplomë universiteti në shkenca kompjuterike ose të ngjashme
 • Të paktën 3 vite eksperiencë në aplikacione të bazuara në teknologjinë .Net web
 • Njohuri shumë të mira mbi Object Oriented Design and Development, Principet dhe Modelet
 • Njohuri shumë të mira dhe kompetenca në C#
 • Njohuri shumë të mira në ASP.NET Frameworks
 • Njohuri mbi HTML, JavaScript, Ajax, REST services
 • Njohuri shumë të mira të SQL Server programming (Store Procedure, Functions, Triggers, T-SQL)
 • Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze dhe Italiane.

 

Përfitimet Tuaja:

 • Punë me një skuadër të aftë
 • Punë me tekonologjitë me të reja të bazuara në praktikat më të mira të software engineering
 • Punë me një varietet të gjerë projektesh të rëndësishme, zonash aplikimi dhe industrish në Europë
 • Një marrëdhënie afatgjatë me stafin tonë dhe një vend i mirë për të mësuar dhe per tu rritur profesionalisht
 • Vendndodhje e shkëlqyer, në zemër të Tiranës
 • Pagë konkurruese dhe bonuse

 

Apliko tani në: hr@smart-tech.al

 


 

Middle .Net Developer

Profili Juaj:

 • Diplomë universiteti në shkenca kompjuterike ose të ngjashme
 • Të paktën 1 vit eksperiencë në aplikacione të bazuara në teknologjinë .Net web
 • Njohuri mesatare mbi Object Oriented Design and Development, Principet dhe Modelet
 • Njohuri mesatare dhe kompetenca në C#
 • Njohuri mesatare në ASP.NET Frameworks
 • Njohuri mbi HTML, JavaScript, Ajax, REST services
 • Njohuri mesatare të SQL Server programming (Store Procedure, Functions, Triggers, T-SQL)
 • Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze dhe Italiane.

Përfitimet Tuaja:

 • Punë me një skuadër te aftë
 • Punë me teknologjitë më të reja të bazuara në praktikat më të mira të software engineering
 • Punë me një varietet të gjerë projektesh të rëndësishme, zonash aplikimi dhe industrish në Europë
 • Një marrëdhenie afatgjatë me stafin tonë dhe një vend i mire për të mësuar dhe per tu rritur profesionalisht
 • Vendndodhje e shkëlqyer, në zemër të Tiranës
 • Pagë konkurruese dhe bonuse

 

Apliko tani në: hr@smart-tech.al