Qt

ZHVILLIMET Qt

PSE Qt? 

Qt është teknologjia numër #1 për cross-platform development që fuqizon 5 nga 10 kompanitë e para me fat në një rradhitje prej 100 kompanish dhe biznese të tjera lider në rreth 70 industri në mbarë botën. Zhvilluesit tane C++ e aplikojne këtë mjet për të krijuar aplikacione me kosto te ulëta, që përdorin një codebase të vetëm që funksionon në çdo lloj sistemi operativ.

  • Dalje në treg në kohë të shkurtër, kosto të reduktuara
  • Performancë e lartë
  • Cross-platformity
  • Smart UI
  • QVision për detyra komplekse të analizimit të imazheve

 

TE DHENA MBI SHRBIMIN TONE Qt
Qt logo Aftësitë tona në Qt development dëshmohen nga:

  • 4+ vite eksperiencë në Qt development
  • 4+ zhvillues Qt
  • 2+ projekte të realizuara në mënyrë të sukseshme
  • 1+ projekte në progres