SHERBIMET

Zgjidhni midis sherbimeve tona

 

SISTEMI CALL CENTER

 

Jeni nje kompani qe operoni ne tregun e Call Center?

Kerkoni te ofroni sherbime me profesionale?

Shikoni faqen tone te SISTEMIT CALL CENTER

Kliko ketu per me shume.

 

 

 

APLIKACIONET WEB DHE DESKTOP

 

 

Doni te kuptoni me mire avantazhet e Aplikacioneve Web dhe Desktop?

Keni nevoje per nje skuader ekspertesh qe te suportoje bianesin tuaj gjate te gjithe procesit?

Klikoni ketu per te marre te gjithe informacionin qe ju nevojitet.

 

 

 

MIREMBAJTJA E APLIKACIONEVE DHE SUPORTI

 

 

Ju mungon nje staf i kualifikuar qe te mirembaje aplikacionet e biznesit tuaj?

Keni shume pyetje dhe keni nevoje per suport 24/24?

Klikoni ketu per te marre te gjitha pergjigjet e pyetjeve tuaja.

 

 

 

NEARSHORING

 

Po konsideroni Outsourcing si alternativen me te mire per te ardhmen e biznesit tuaj?

Jeni ne kerkim te nje skuadre te dedikuar qe kupton nevojat tuaja?  

Sapo e gjetet.

Kliko ketu per detaje.