SISTEMI CALL CENTER

Call Center

 

Jeni nje kompani qe operoni ne tregun e Call Center?

Doni te permiresoni performancen e Call Center-it tuaj Outbound?

Doni te ofroni sherbime me profesionale?

Jeni ne kerkim te nje stafi IT qe t’ju mbeshtese ne zhvillimin tuaj teknologjik?

 

Ajo qe bejme ne Smart-Tech eshte pikerisht kjo.

 

 

Smart-Tech eshte nje kompani me vendodhje ne Tirane, qe ofron suport te plote per aktivitete call centre Inbound dhe Outbound dhe gjithashtu per Sisteme Predictive, barre telefonike, IVR dhe software CRM.

Ofrojme nje sistem call center open source, i cili eshte unik dhe i gjithi i integruar me baze Asterisk.

 

 

Ejani na vizitona prane zyres sone ne:

 

Adresa
Rruga Abdyl Frasheri 7, Hekla Center, Shkalla 1, Kati 4

 Qyteti
Tirana, Albania

 

Ose na kontaktoni ne:      

Telefon

+355 4 562 8594

Email
info@smart-tech.al

 

Kliko dhe na shkruaj ne: